Wat zit er in jouw rugzak?

1668761894089

Als 50+ ondernemer heb je een behoorlijke staat van dienst. Je kent het klappen van de zweep en hebt ook de nodige levenservaring op andere gebieden. Genoeg om een rugzak mee te vullen. Ik vind het een mooie metafoor. 

De vraag is of alles wat je met je meedraagt jou nog dient. Zijn er zaken die je niet meer nodig hebt? Wat mag er uit jouw rugzak en wat doe je met de ruimte die ontstaat?

‘Is dit het nou?’ 

Kijk eens naar jouw kennis en ervaring. Hoe ga je hier op dit moment mee om? Ben jij de aangewezen persoon om het werk te doen wat je nu doet? Je verveelt je en diep vanbinnen voel je hier schaamte over. En toch is er iets in jou dat zegt: ‘Is dit het nou?’ Ergens weet je dat er meer is maar je doet er niets mee. Een knagend gevoel dat jouw rugzak onnodig zwaarder maakt.

Meerwaarde en voldoening

Wat zou er gebeuren als jij je meer met jouw ideaal en verlangen verbindt en jouw expertise en levenservaring nog gerichter inzet? Het zorgt ervoor dat jouw meerwaarde met je meegroeit, waardoor je veel beter tot je recht komt en je nog meer van betekenis kunt zijn voor de ander. Het mooie is dat dit ook doorwerkt op andere gebieden. Meer voldoening en zingeving ervaren betekent ook meer energie, een beter humeur en ruimte om nieuwe dingen te ondernemen, zowel zakelijk als privé.  

Jouw rugzak opnieuw vullen

Als Persoonlijk Coach help ik 50+ ondernemers en professionals die weten dat er meer is maar de stap ernaartoe nog niet gezet hebben. Ik faciliteer het proces waarin je vragen onderzoekt als: waar kom ik vandaan, waar sta ik nu, waar wil ik naartoe werken en wat heb ik hiervoor te doen? In een veilige en comfortabele omgeving bekijken we de inhoud van jouw rugzak en stellen we die opnieuw samen. Wat hou je, wat laat je los en wat voeg je toe? Zo kun jij maximaal groeien, presteren en jezelf ontwikkelen. Op elk gewenst niveau, door compleet jezelf te zijn.  

Loop jij straks ook een stuk lichter?

Herken jij jezelf in deze post en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een inspiratie-gesprek. Op mijn website plan je heel eenvoudig een datum en tijdstip naar keuze. Ga naar https://calendly.com/marionvandergiessen.
Liever eerst persoonlijk contact? Stuur me dan een bericht. 

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12