Waarom ik mijn website nú lanceer? Voor de hospitality notabene

Be Bold - MG-21

Je website lanceren in een tijd waarin ondernemers in de hospitality- en retreat sector zwaar getroffen zijn, waarom doe ik dat? 

Financiële buffer

Dat we in een 1,5m omgeving leven, en dat nog wel even zullen moeten doen, is voor een sector waarin gastvrijheid en sociaal contact hoog in het vaandel staan bijna ondenkbaar. Ondernemers hebben het niet makkelijk, houden hun hart vast bij het bekijken van de bankrekening, financiële buffers – mits die er zijn – worden aangesproken en het einde is nog niet in zicht, ook niet bij versoepeling van de regels.

Veerkracht

Ik zie bij veel ondernemers in deze sector juist nu ontzettend veel veerkracht, dat is misschien ook wel wat ondernemers in de hospitality zo uniek maakt, flexibel en veerkrachtig zijn ze altijd al. Er ontstaan mooie invalshoeken, bijzondere initiatieven, vanuit compassie. Ook wordt er geïnvesteerd in bijvoorbeeld verbouwingen die later gepland stonden, het kan maar gedaan zijn nu. 

Speciaal voor de ondernemers die nu willen doorpakken en blijven investeren ligt het gevaar op de loer dat je nu – misschien nóg wel meer dan anders – in je bedrijf uitvoerend bezig bent, letterlijk met je handen aan het werk, met je voeten in de prut. En ondertussen ook bezig zijn met en voor de klanten op ruime afstand.  

Ik heb jaren in deze 24/7 branche gewerkt en weet als geen ander dat deze ondernemers juist nu hun focus vol op hun bedrijf en de toekomst daarvan richten. 

Zitten en denken

Hoe fijn is het dan om af en toe eens het gereedschap neer te leggen, een kop koffie te maken en even te gaan zitten en denken, gewoon, rust nemen. 

Door afstand te nemen ontstaat rust waardoor je een betere focus krijgt, er overzicht ontstaat en waardoor je structuur kunt aanbrengen in de dingen die je doet. Het is helemaal niet zo ingewikkeld als je zou denken. Alleen je ertoe te zetten en jezelf scherp houden op jouw doelen.. dan is zelfs groei mogelijk. Het is mijn missie om voor mijn klanten een comfortabele, veilige en rechtvaardige omgeving te creëren, waarbinnen je alles kunt zeggen, sparren, klankborden en 1 op 1 kunt masterminden of gewoon je ‘je hart even kunt luchten’.

Koffie

Kom je een keer bij mij op de koffie in je kloffie? 

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12