Be Bold - MG-24

Strategisch en efficiënt Sparren

Ik motiveer en help je om daadwerkelijk op een relaxte manier stappen te zetten. Efficiënt, met mijn persoonlijke aandacht voor jou

Strategisch en Efficiënt 1 op 1 Sparren

Jij bent gepassioneerd en succesvol ondernemer en het gaat goed.. En toch knaagt het aan alle kanten bij je, want je weet het zeker, het kán beter en nog mooier.

Je bent toe aan de volgende groeistap met jouw bedrijf maar je loopt vast in denken en doen omdat je nog steeds hetzelfde doet als toe je begon met jouw bedrijf.

 

Herken je je hierin?

 • Hoe zou het zijn om met iemand rustig en op regelmatige basis te sparren en klankborden over jouw bedrijf, maar om hulp vragen vind je best lastig
 • Je wilt de beste kwaliteit, je wilt groeien, meer omzet en werken met de leukste klanten op jouw eigen voorwaarden
 • Het voelt nu voor jou alsof je nog steeds alles alleen moet doen, je blokkeert en loopt daardoor regelmatig vast
 • Je biedt een diversiteit aan diensten. Het past niet meer bij jou en jouw bedrijf, je er niet altijd meer energie van
 • Harder en meer werken is niet de oplossing voor “te druk zijn en te weinig tijd hebben”
 • Je wilt meer rust en vrije tijd en energie om te kunnen genieten van jouw succes en van de ‘leuke dingen’ in het leven die belangrijk voor je zijn, je gezin, je familie en je vrienden

"The only way to do great work is to love what you do." - Steve Jobs

Word de architect van jouw eigen succes

Met mijn unieke onderscheidende werkwijze Strategisch en Efficiënt Sparren

 • Haal ik je uit de ‘gedoe’-stand en zet je in de ‘aan’-stand
 • Word je in (strategische) persoonlijke sparringgesprekken liefdevol (en soms kritisch) geïnspireerd, gemotiveerd en aangemoedigd
 • Ga je grote en kleine concrete behapbare stappen zetten aan de hand van jouw eigen missie, verhaal en ideeën, doel en strategie
 • Heb je geen ‘gedoe’ met lessen volgen (online of offline), huiswerk, modules en deadlines. Dit ‘kost’ je een halve dag per maand
 • help ik je doorpakken waar je anders vast zou lopen. Omdat er vaak meer
  mogelijk is dan je denkt dat je kunt en dat er mogelijk is

Wat ga je dan doen?
Jijzelf staat centraal bij de keuzes die je maakt en het resultaat dat je daarmee wilt behalen. Jij bepaalt het tempo en ik houd je binnen de gemaakte afspraken scherp en zorg dat je je energie en focus richt op jouw doelen. Ik verwacht dat jij mooie en constructieve stappen gaat zetten en met veel plezier jouw business opnieuw en nog beter vorm gaat geven zodat je vooral weer plezier krijgt in wat je het allerliefste doet.

icoon_Marion_RGB

Bij niemand krijg je zoveel
persoonlijke aandacht als bij mij

Hoe doen we dat?

In goede en persoonlijke gesprekken motiveer en stimuleer ik mijn klanten om de dialoog met zichzelf aan te gaan, om hun eigen unieke waarde volledig te benutten, om hun missie te volbrengen, om hun droom waar te maken en om hun footprint achter te laten. Dit betekent soms dat een andere route naar het doel ontstaat.

Het jaarprogramma

 1. We starten met een VIP-dag. We gaan terug naar de basis, kijken en beantwoorden vragen over jou en jouw bedrijf, jouw missie, passie, doelen en strategie, footprint.
 2. Eens per maand (8 keer) treffen we elkaar live 3 uur op een fijne locatie, de koffie en thee en wat lekkers wordt door mij verzorgd. Dan kijken we naar waar je op dat moment staat, wat er goed of niet goed gaat, beter kan, nieuwe ideeën die opborrelen. Alles is bespreekbaar en wordt besproken, zodat je met een opgeruimd hoofd weer terug naar huis en je bedrijf kunt.
 3. Ik ben er voor je, als sparringpartner en klankbord en ik houd jou scherp op je doelen. Dus als je het even niet meer ziet zitten of als je een doorbraak hebt bereikt of gewoon even wilt overleggen of bijpraten, dan mag je mij bellen of een bericht sturen. En ook zal ik jou bellen of een bericht sturen en extra inspireren om het extra steuntje in je rug te zijn.
 4. Je krijgt toegang tot mijn persoonlijke en waardevolle aandacht, denkvermogen, al mijn kennis, mijn brede en jarenlange ervaring en ideeën op basis van bewezen systemen en strategieën.
 5. Ik geef je eerlijke feedback vanuit mijn visie en ervaring en ik maak het behapbaar voor je.
 6. Ik laat je groter denken dan dat je zelf voor mogelijk houdt zodat je verder kunt bouwen aan een leven dat succesvol ondernemen combineert met voluit léven.

Wil je meer weten? Plan hier een afspraak met mij.
Twijfel je of je hulp kunt gebruiken? Plan dan sowieso een afspraak met mij.

Dit programma heeft kans van slagen als we allebei ons commitment 100% geven en is geschikt als je als succesvolle ondernemer al een goede omzet draait of hebt gedraaid.

Daarom is het eerste gesprek een kennismakingsgesprek. Klikt het, dan pakken we door, maken we concrete afspraken en gaan we aan de slag.

Be Bold - MG-7

Het is mijn missie om voor mijn klanten een comfortabele, veilige en rechtvaardige omgeving te creëren, waarbinnen je alles kunt zeggen, sparren, klankborden en 1 op 1 kunt masterminden of gewoon je ‘je hart even kunt luchten’.