Rituelen

Be Bold - MG-21


En ineens is het 1 januari..

Veel mensen en ondernemers zijn vanaf die dag vol goede voornemens.
We bevragen elkaar “Wat is jouw goede voornemen?” .. en wat als je dat niet expliciet hebt? Is het jaar dan bij voorbaat dan al verloren? Natuurlijk niet. Ik zit boordevol goede voornemens.. elke dag weer.
Gewoon, alledaagse dingen die nodig zijn voor mijzelf maar ook voor mijn bedrijf en ook voor mijn klanten.

Oud & Nieuw
Maar het is heel fijn om de periode van Oud & Nieuw als een vast ritueel moment te gebruiken, om tot rust en bezinning te komen, om de deur van 2020 dicht te doen, misschien zelfs wel ‘slaan’ en vol vertrouwen door de deuropening naar 2021 te stappen.

En toch.. er zijn nu eenmaal veranderingen nodig bij mij en bij mijn klanten om in het nieuwe jaar tot betere resultaten te komen. Grijp dus die rituele Nieuwjaarsperiode gewoon daarvoor aan. Laat los wat is geweest in 2020, kijk naar wat je hebt, kijk naar vandaag en ga door in 2021.

Ik doe dat zelf ook. Vaak ben ik in de Kerstperiode op vakantie, maar dat kon nu even niet. Ik was wel vrij, dat heb ik nodig om afstand te nemen en met een frisse blik in de spiegel van 2021 te kunnen kijken.

Op reis
Ook al staan mijn koffers noodgedwongen op zolder, ik weet zeker dat ik het komend jaar aan het reizen ben. Reizen in de wereld van – en met – mijn klanten. Ik stippel graag de reis met mijn klanten uit, de reis naar verandering, vernieuwing, groei. Met als vertrekpunt hun passie, hun missie en wie zij zijn en als bestemming “nieuwe perspectieven”.

Om te kunnen reizen moet je iets achter je kunnen laten en vertrouwen hebben dat je je bestemming gaat bereiken.

Jouw reis
Plan in januari een gesprek met mij en dan stippelen we jouw reis en de koers voor 2021 uit. Je zult op prachtige plekken komen, andere dan waar je tot nu toe bent geweest.


Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12