Powervrouw én ondernemer met twee linkerhanden?

Be Bold - MG-23

Stel je bent een powervrouw, topondernemer, expert in jouw vakgebied en toch lukt het niet om je zaken gestructureerd te krijgen. Je bent regelmatig het overzicht kwijt en je komt niet volledig tot wasdom met jouw onderneming. Zaken blijven liggen (omdat je ze net zo makkelijk had kunnen uitbesteden), je loopt jezelf voorbij en het gaat aan jou knagen en wringen.. het voelt als een timmerman met twee linkerhanden.. 

Dat kún je allemaal

Natuurlijk, je blijft je gewoon een slag in het rond werken en anderen empoweren, laten zien hoe geweldig je het allemaal voor elkaar hebt. Voor de buitenwereld dan he… voor jou geen probleem toch? 

Tijd

Wat je uitgeeft in tijd verdien je niet in tijd terug. Door te doen wat je deed… je kunt het zelf invullen.. 

Je begint telkens aan iets nieuws zonder het andere te hebben afgemaakt, want een nieuw idee of een nieuwe klant voor jouw business dient zich alweer aan en dat móet je oppakken en die wíl je ‘hebben’, anders verlies je de grip erover, verlies je de controle over de groei van jouw bedrijf en voor je het weet is een ander je voor.

Rechterhand

Power Women én ondernemers hebben een even zo sterke empathische “rechterhand” nodig. Ik kan het weten, ik ben zo’n rechterhand en ben op zoek naar die linkerhanden. Want als je alleen maar een rechterhand hebt, kom je niet optimaal uit de verf. 

Als ik zo’n linkerhand vind, help ik graag zodat zij zich niet druk hoeven maken om de randzaken die onlosmakelijk verbonden zijn met de missie van het bedrijf en passie van de ondernemer. Het verschil maken zit hem in de details. 

En als jij dus zo’n rechterhand vindt, ga je merken dat ideeën niet alleen maar worden geboren, maar ook opgroeien, dat je strategische keuzes maakt waardoor je alleen nog bezig bent met de dingen die jou en jouw bedrijf echt iets opleveren en waarin je plezier hebt. Je merkt dat je niet telkens iets nieuws hoeft te beginnen en kunt genieten van het effect en plezier van de dingen die je doet. 

Als ík dat zie gebeuren bij mijn klant, weet ik niet wie er blijer is, mijn klant of ik. In ieder geval worden we er allebei gelukkiger van. 

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12