Be Bold - MG-16

Personal Business Manager

Jouw rots in de branding. Als personal business manager, strategisch sparringpartner en rechterhand schakel ik tactisch tussen jouw strategie en uitvoering en plannen we jou volledig vrij van de operationele zaken in jouw bedrijf

Voor mensen zoals jij

 • Je hebt een verlangen, een heldere visie en missie om jouw footprint neer te zetten
 • Je gelooft 200% in jouw bedrijf en je wilt doorgroeien
 • Je bent al heel succesvol en hebt een omzet van meer dan € 100.000,-
 • Jij bént jouw bedrijf, fantastisch! Je voelt je opgebrand en houdt alle ballen 24/7
  in de lucht, je bent het ‘manusje van alles’ in je bedrijf net zoals toen je begon met ondernemen
 • Het is jouw droom en passie en missie om met jouw expertise en talent nog meer mensen zich goed te laten voelen
 • Je wilt jouw klanten optimaal verzorgen en topkwaliteit leveren
 • Wie zorgt ervoor dat jíj je goed voelt en optimaal kunt functioneren en genieten van je leven en je bedrijf?
 • Je wilt eindelijk die grote belangrijke investering in je bedrijf, in jouw ontwikkeling of in iets anders dat jij belangrijk vindt doen

 

Wat ga je doen?

 • Je gaat ontdekken waar jouw blinde vlekken nog zitten en wat dit met jou en jouw onderneming doet en wat je er zelf met wat hulp heel makkelijk al meteen aan kunt doen
 • In vertrouwen en relaxed taken delegeren. Je gaat je niet meer ‘bemoeien’ met de operationele zaken in je bedrijf of jouw (virtuele) team aansturen, voor jou ook wel “gedoe” genoemd
 • Je gaat alleen nog díe unieke waarde bieden die jou in staat stelt om te laten zien waarmee jij jouw footprint wil neerzetten en waarmee jij je wilt onderscheiden aan de bovenkant van de markt.
 • Je gaat bewuste keuzes maken. Je hoeft niets meer uit te stellen waarvan je dacht er niet meer aan toe te kunnen komen
 • Je haalt weer en veel meer voldoening uit jouw professionele - en privéleven

Je komt weer toe aan jouw creatieve kant zodat je nieuwe dingen kunt bedenken, ontwikkelen en nieuwe plannen kunt maken

 

Focus op waar je goed in bent, laat los wat buiten je comfortzone ligt

Wat krijg je?

 • Een betere work-life-balance
  Meer rust, tijd en vrije tijd door overzicht in je agenda en structuur in andere tijdrovende bedrijfsmatige zaken die jouw agenda ‘claimen’ zodat je écht kunt genieten van jouw succes en van de ‘leuke dingen’ in het leven die belangrijk voor je zijn, je gezin, je familie en je vrienden
 • Orde in de “chaos”. Door afstand te nemen creëer je overzicht en rust. Je maakt hierdoor je de juiste keuzes en je krijgt meer focus en je wordt effectiever
 • Je hebt betere controle en continuïteit
 • Je gaat van spanning naar ontspanning
 • Done for you. Jij richt je focus alleen op jouw taken. Door alle andere tijdrovende en afleidende zaken “los te laten” die je niet leuk vindt om te doen of waarin je niet goed bent, ga je deze met gemak en vertrouwen delegeren
 • Je krijgt weer tijd en ruimte om creatief nieuwe ideeën die al lang op de plank liggen te versloffen op te pakken.
 • Jouw expertise is zichtbaar en je levert de topkwaliteit die je met jouw bedrijf nastreeft
 • Bedrijfs- en omzetgroei wordt weer mogelijk doordat je meer doet in minder tijd en door focus op zaken die er voor jou toe doen.


Hoe doen we dat?

Jijzelf maakt keuzes en bepaalt het resultaat dat je wilt behalen. Jij bepaalt het tempo, maar ik houd je scherp, binnen de gemaakte afspraken en jouw strategie en we zorgen dat jij je energie en focus alleen nog maar richt op jouw inhoudelijke taken.
De waardeomslag die je wilt maken staat centraal. Ik denk strategisch en tactisch met je mee, bespreek soms andere invalshoeken met je, neem regie gemakkelijk en organisch over als ik zie dat jij te veel op detail blijft hangen of terugvalt in je ‘oude doen’ en bewaak jouw grenzen tot het redelijke. Ik zorg persoonlijk voor de hands-on.
Hierdoor ontstaat structuur, overzicht, rust en groei waardoor je een stuk relaxter gaat ondernemen en voluit kunt leven.

icoon_Marion_RGB

Het jaarprogramma Signature Systeem ‘Effectieve Bedrijfsstructuur'

 1. Bedrijfsdoel en Strategie
 2. Aanbod
 3. Verdienmodel
 4. Operationeel
  • Tijd (agenda)  
  • E-mail
  • Producten / diensten
  • Administratie en boekhouding
  • Marketing en Sales

1e VIP-dag (live). We gaan terug naar de basis, beantwoorden vragen over jou en jouw bedrijf, de organisatie ervan, jouw missie, passie, doelen en strategie, footprint en waar jouw prioriteiten liggen en wat nodig is. Er ontstaat vanzelf een visie en een plan, geen ‘schoolboekje of werkboekje’, gewoon omdat het mag ontstaan van binnenuit.
We maken concrete afspraken over wat je nog wel en niet meer wilt gaan (en later niet meer gaat gaat) doen.

Elke maand twee keer één call van 1,5 uur. Daarin ben ik ben jouw klankbord en sparringpartner en we kijken wat er aan de operationele kant nog nodig is om alles soepel te laten verlopen, stap voor stap. Verder inspireer ik je en moedig je aan door goed naar jou te luisteren en (soms kritisch) strategisch met je mee te denken en over hoe jij jouw bedrijf effectiever kunt runnen.

Jij wordt vrij gepland van het operationele “gedoe” waarmee je je niet meer wilt bezighouden. Jij focust je alleen nog maar op jouw expertise, vakinhoudelijke taken en ontwikkeling. Ik regel dat jouw (virtuele) team de juiste instructies krijgt. Wij overleggen regelmatig samen in onze maandelijkse calls of via tussentijdse afstemming wanneer jouw beslissing of expertise nodig is. Tussen de calls door mag je bij mij aan de bel trekken als je kort wilt sparren, iets wilt vertellen of gewoon even iets ‘kwijt wilt’ of iets nieuws of succes van de daken wilt schreeuwen.

2e VIP-dag (live). We kijken na 6 maanden hoe het gaat, of er ‘bijgestuurd moet worden”, wat goed of niet goed gaat of anders kan. Deze dag gebruiken we voor reflectie en we masterminden er creatief op los en blikken vooruit.  Indien gewenst kunnen we de VIP/live dagen uitbreiden, op maat.

Zonder dat jij er dus zelf nog veel voor hoeft te doen, krijg je op een relaxte manier veel voor elkaar én jouw leven wordt een stuk rustiger en waardevoller. Win-Win.

Jouw investering geeft je toegang tot mijn waardevolle aandacht, mijn kennis, mijn brede en jarenlange ervaring en ideeën op basis van bewezen systemen en strategieën. Je krijgt eerlijke feedback vanuit mijn visie en ervaring op operationeel vlak en ik maak het behapbaar voor je, we overhaasten niets, maar we pakken wel door op het moment dat je vastloopt. Het gaat erom dat jij het vertrouwen in - en controle over -  jouw missie weer gaat voelen. Zodat jij succesvol ondernemen met gemak combineert met voluit léven.

De unieke combinatie van mijn “helikopterview en hands on” mentaliteit, het kunnen managen en coördineren én strategisch en tactisch kunnen mee- en vooruitdenken, een brede expertise en oprechte en persoonlijke interesse in wie je bent en wat je doet is wat klanten in mij waarderen.

Als je efficiënt jouw focus op jouw energie legt, wat je nog wel kunt en liever niet meer doet of eigenlijk niet meer hoeft te doen, ontstaat rust, structuur en overzicht en dan zul je productiever worden en is bedrijfs- en omzetgroei weer mogelijk. En niet alleen dat, je zult erachter komen dat jouw passie en missie die je eerst had, weer helemaal terugkomt.

Als je het gevoel hebt “dit is iets voor LATER”, wat zou er “later” anders voor je zijn dan NU?

Wil en kun jij het verschil maken voor de mensen om je heen?
Wil jij succes, geluk en vrijheid?

Wil je uit de ‘achtbaan’ en volledig vrij gepland en relaxed ondernemen?
Je hoeft het niet alleen te doen. Plan een afspraak met mij.

Dit jaarprogramma heeft kans van slagen als we allebei ons commitment 100% geven en is geschikt als je als succesvolle ondernemer al een goede omzet van meer dan € 100.000 draait.
Daarom is het eerste gesprek altijd een kennismakingsgesprek. Wie ben jij, wie ben ik.
Klikt het, dan pakken we door, maken we concrete afspraken en gaan we gewoon aan de slag.