Oud en nieuw

_DSC6803.KatinkaTrompPhotography.com

Net als vele anderen zul je op dit moment regelmatig terugblikken op het afgelopen jaar. Wat zijn voor jou de mijlpalen en waar denk je liever niet aan terug? Wat laat je achter of neem je juist mee naar 2023? 

Droom die uitkwam

Voor mij stond 2022 in het teken van een droom die uitkwam: professioneel coach worden. Dat ging niet zonder slag of stoot, maar ik ben blij dat ik de stap heb gezet. Mijn hart volgen heeft me de ruimte, rust en de vrijheid gegeven om als mens en als ondernemer te groeien.  

De belangrijkste les op basis van mijn eigen ervaringen? Focus op je doel en laat je niet afleiden door tegenslagen. Blijf trouw aan wat jij te doen hebt, geloof in jouw waarde. 

Altijd in beweging blijven

Je bent nooit te oud om nieuwe dingen te doen, zaken anders aan te pakken en jezelf te blijven ontwikkelen. Sterker nog, ik geloof heel erg in ‘een leven lang leren.’ Steeds in beweging blijven. Het is ook een van de principes van Inline Leadership, de methode die ik inzet bij het coachen van 50+ ondernemers.  

Reflecteren om te groeien

Vind je het leuk om iets gerichter terug te blikken op jouw jaar? Om je te helpen heb ik een aantal reflectievragen op een rijtje gezet. Blijf dicht bij jezelf. De vragen zetten je aan het denken en geven je inzicht in waar je staat en waar je nog iets te doen hebt.      

Reflecteren: ook na 1 januari

De reflectievragen zijn natuurlijk voor jezelf. Print het document uit en neem de tijd om ze te beantwoorden. Ook na 1 januari is het de moeite waarde om ermee aan de slag te gaan. Vind je het fijn om in het nieuwe jaar een keer verder te sparren naar aanleiding van de uitkomst? Stuur me dan een bericht.  

Voor nu wens ik je een fijne jaarwisseling en een in alle opzichten privé en zakelijk goed maar vooral gezond 2023. 

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12