Op verhaal komen

beauty & glamour portrait photoshoot in Rotterdam

Ik ben letterlijk uit mijn dagelijkse routine gestapt en ik ben “op verhaal” gekomen vorige week.

Ik vind het belangrijk om regelmatig stil te staan bij waarom ik doe wat ik doe en hoe ik dat doe. Waar kom ik vandaan en waar wil ik naartoe, van vertrekpunt naar eindbestemming. Eigenlijk ben je als mens en als ondernemer constant “op reis”, maak je af en toe een stop om van het uitzicht te genieten en om je route en afslagen te bepalen, afgestemd op je passie en ambitie. 

Tijdens een exclusieve driedaagse masterclass “Op verhaal komen” onder leiding van Henny Aben en Marjolein Westerterp en met medewerking van Rik Felderhof ging het over richting geven aan je leven en persoonlijk leiderschap. Waar sta je nu, wat is jouw missie en motto. Ook was er ruimte voor persoonlijke coaching, het schrijven om je verhaal aan het (digitale) papier toe te gaan vertrouwen. Als kers op de taart een interview in een professionele filmsetting.

Het waren drie intensieve dagen waarin gelijkgestemde mensen, ondernemers, prachtige ervaringen, persoonlijke en soms ook emotionele verhalen en (nieuwe) inzichten met elkaar hebben gedeeld en hun hart naar elkaar hebben opengesteld. En was er veel tijd voor bijzondere en mooie gesprekken en veel ruimte voor levensbeschouwing en bezinning en verbinding. 

De groep van 7 unieke en authentieke deelnemers, de mooie locatie (Kasteel De Engelenburg) en de gezelligheid tussen de masterclasses door waren onvergetelijk. Alles klopte. Het was uniek en geweldig. Ik heb genoten.

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12