Om in je bedrijf en je leven te gaan doen wat je eigenlijk wilt, mag je iets meer op Dodger lijken

21B5F8AF-746E-422B-805C-A10CD8B4859F

Als ik thuiskom word ik begroet door onze hond Dodger. 
en wil hij vaak spelen.

Als ik op mijn luie stoel zit, komt hij aandacht geven. Hij hangt gerust een tijd met zijn voorpoten over mijn schoot heen. Ogen dicht, nog net geen ‘spinnende kat’. 

Als er iemand verdriet heeft voelt hij dat heel goed aan en biedt troost. Al je zorgen verdwijnen, ieder geval voor even.

Als hij rust nodig heeft, gaat hij liggen, slaat hij zijn poten om zijn oren, “mij niet bellen”. 

Als het volle maan is heeft hij zijn “wolvenuurtje”. Hij is dan grenzeloos ondeugend, jaagt ons op de kast en houdt dat gerust een tijdje vol.

Hij is een Airedaleterriër. Een ras dat in WOI werd ingezet om mijnen in het veld te zoeken. Je zou het van Dodger niet zeggen. Hij is al bang van een knalletje… laat staan dat hij ooit aan het front gediend zou kunnen hebben, “mij niet bellen”.
Het ras en dus ook hij is door de jaren heen mee ontwikkeld zullen we maar zeggen. 

Als hij ’s avonds zijn laatste rondje loopt, bepaalt hij waarnaartoe. Vasthoudend, niet van zijn route af te brengen. 

𝐃𝐨𝐝𝐠𝐞𝐫 𝐝𝐨𝐞𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐭𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐤𝐥𝐚𝐧𝐭𝐞𝐧.
Dodger leeft zijn leven ten volle en hij zorgt dat hij precies krijgt én geeft wat bij hem past. Daar kunnen mijn klanten nog een puntje aan zuigen! Intelligente, succesvolle 50+ ondernemers en professionals met een bedrijf dat goed loopt – en toch willen ze meer, wat “anders”. 
Ze geven niet ten volle wat ze te geven hebben, en halen er voor zichzelf dus ook niet uit wat er in potentie in zit. En dat gaat zo niet langer.

Als je de vijftig gepasseerd bent, realiseer je je dat je niet langer kunt aanklooien en hopen dat het op een dag wél lukt om helemaal te gaan doen waarnaar je al jaren verlangt. Die dag is de afgelopen dertig jaar niet gekomen en je realiseert je dat je zelf moet gaan zorgen dat ie snel komt.

𝐋𝐨𝐬𝐥𝐚𝐭𝐞𝐧 𝐢𝐬 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐞𝐭𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐥𝐚𝐭𝐞𝐫, 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐧ú.
Natuurlijk is dat niet simpel. Als je een lopend bedrijf hebt, dan heb je je handen niet zomaar vrij. In sommige vraagstukken kun je je enorm vastbijten. Loslaten is iets voor later, als het klaar is. Dat is dus precies de reden waarom de dag waarop je de vrijheid zou hebben om wél helemaal voor je droom te gaan, of dat nou die koerswijziging in je bedrijf is, dat boek schrijven of die sabbatical, of helemaal iets anders nog steeds niet gekomen is.

Bijt jij je wel eens vast in een thema in je bedrijf? In een project? In een opdracht? Lastig hè, om daarmee te stoppen. Hoe komt dat? 

𝐖𝐚𝐭 𝐡𝐞𝐛 𝐣𝐞 𝐧𝐨𝐝𝐢𝐠?
In plaats van dat je hier alleen je hoofd over gaat breken kun je een halfuurtje met me sparren. Hoeft niet, mag wel – het is aan jou! 

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12