beauty & glamour portrait photoshoot in Rotterdam

Ondernemerscoach voor
50+ ondernemers
die door de wol geverfd zijn en
weten dat er meer is.

Wie ben ik?
Ik ben Marion van der Giessen - Wehrmeijer, na mijn hotelopleiding in Zwitserland ben ik werkzaam geweest in de hospitality sector in buiten- en binnenland en daarna als business manager bij verschillende organisaties.

Unieke werkwijze
Mijn grootste verlangen heb ik in 2016 vervuld door mijn eigen bedrijf op te richten. In mijn bedrijf komen mijn passie en mijn talent het beste tot zijn recht: sparren, klankborden, coachen en hands-on. Ik heb veel ervaring met en veel inzicht in de operationele kant van een onderneming en help ondernemers om hun doelen te bereiken door hen hierbij persoonlijk te coachen en adviseren.

Mijn motto / visie
Ieder mens, iedere ondernemer is uniek en blinkt ergens in uit, of niet, helemaal ok. Soms houden we onszelf voor de gek met wat er wel of niet mogelijk is. Met wat extra steun in de rug, motivatie en inspiratie kunnen mooie stappen worden gezet. Dat gun ik mijn klanten zodat ieders unieke en excellente waarde ten volste kan worden gezien en ingezet zodat zij het verschil kunnen maken.

Ik ben een mensen-mens en werk graag met ondernemers aan de bovenkant van de markt die, net zoals ik, ondernemen vanuit hun hart, met gevoel voor wat recht en krom is. Integer en verbindend, met energie. Het is mijn missie om ondernemers te helpen hun unieke waarde en intellectueel eigendom neer te zetten omdat dit hun diepste verlangen en missie is, of het nu groots of juist subtiel is, zolang de impact er maar is en zij hun footprint kunnen markeren. Als ik deelgenoot mag en kan zijn van de stappen die mijn klanten zetten, hun groei en succes, dan ben ik net als zij een gelukkiger mens.

icoon_Marion_RGB

Ervaringen

 • Zodra je met haar over je vak praat voel je meteen haar enthousiasme. Zij ziet andere
  invalshoeken waardoor ik weer verder kan
 • Door de gesprekken met Marion weet ik wat ik kan en geloof ik in mijzelf.
 • Marion weet het beste in je naar boven te halen en ik ben heel blij met haar kennis, luisterend oor en het duwtje in de goede richting.
 • Marion is iemand die aan een half woord genoeg heeft en waar je helemaal blij van wordt!
 • Het is geweldig om met Marion te sparren
 • Marion is betrouwbaar en consistent in denken en doen
 • Marion heeft kennis van zaken, schakelt snel en is gestructureerd
 • Marion maakt complexe zaken behapbaar
 • Je bent een heerlijk lief mens en een krachtige ondernemer