beauty & glamour portrait photoshoot in Rotterdam

Persoonlijk coach voor 50+ professionals en ondernemende mensen die op een andere manier invulling willen geven aan leven en werken door het maken van krachtige keuzes

Wie ben ik?

Ik ben Marion van der Giessen. Na mijn hotelopleiding in Zwitserland heb ik in de hospitality sector in buiten- en binnenland gewerkt en daarna ruim 40 jaar als business manager bij verschillende organisaties en opdrachtgevers.

Unieke werkwijze

Mijn grootste verlangen heb ik in 2016 vervuld door mijn eigen bedrijf op te richten. In mijn bedrijf komen mijn passie en mijn talent het beste tot zijn recht: sparren, klankborden en coachen. Ik heb veel ervaring met en inzicht in de operationele kant van een onderneming.

Iedere ondernemer is uniek

Ieder mens, iedere ondernemer is uniek en blinkt ergens in uit of wil met zijn / haar wijsheid, ervaring en waarde van grote betekenis zijn voor een ander. Waardoor de ander volledig tot zijn recht kan komen.

Als 50plus professional ben je door de wol geverfd, heb je de nodige eelt op je ziel gekregen en ken je jezelf - denk je - zó goed dat we onszelf voor de gek lijken te houden met wat er wel of niet mogelijk is. Met wat extra steun in de rug, motivatie en inspiratie en soms op een creatieve manier wordt je geactiveerd en in beweging gezet voor het maken van krachtige keuzes voor de 3e helft van je leven en carrière.

Door persoonlijke coaching en begeleiding laat ik je inzien dat er veel meer mogelijk is. Dat gun ik mijn klanten zodat ieders unieke en excellente waarde ten volste kan worden gezien en ingezet zodat zij het verschil kunnen maken.

Ik ben een mensen-mens en werk graag met professionals en ondernemende mensen die, net zoals ik, ondernemen vanuit hun hart, met gevoel voor wat recht en krom is. Integer en verbindend, met energie. Het is mijn missie om ondernemers te helpen hun unieke waarde en intellectueel eigendom neer te zetten omdat dit hun diepste verlangen en missie is, of het nu groots of juist subtiel is, zolang de impact er maar is en zij hun footprint kunnen markeren. Als ik deelgenoot mag en kan zijn van de stappen die mijn klanten zetten, hun groei en succes, dan groei ik ook en ben ik net als zij een gelukkiger mens.

icoon_Marion_RGB

Ervaringen

  • Zodra je met haar over je vak praat voel je meteen haar enthousiasme. Zij ziet andere invalshoeken waardoor ik weer verder kan
  • Door de gesprekken met Marion weet ik wat ik kan en geloof ik in mijzelf.
  • Marion weet het beste in je naar boven te halen en ik ben heel blij met haar kennis, luisterend oor en het duwtje in de goede richting.
  • Marion is iemand die aan een half woord genoeg heeft en waar je helemaal blij van wordt!
  • Het is geweldig om met Marion te sparren
  • Marion is betrouwbaar en consistent in denken en doen
  • Marion maakt complexe zaken behapbaar
  • Je bent een heerlijk lief mens en een krachtige ondernemer
icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12