Mam, je behoort zelf tot je doelgroep!

WhatsApp Image 2022-11-10 at 4.43.37 PM

Als mijn zoon dit tegen me zegt, slaat hij de spijker op z’n kop. Als Persoonlijk Coach help ik 50+ ondernemers om het maximale uit zichzelf te halen en meer zingeving en voldoening te ervaren, zowel privé als zakelijk. In mijn vorige rol van Personal Business Manager heb ik die behoefte zelf ook heel sterk gevoeld. Dit was voor mij aanleiding om een volgende nieuwe stap te zetten. 

Ik had iets te doen

Door goed te luisteren en te kijken naar de ondernemers met wie ik samenwerkte, wist ik goed wat ze nodig hadden. Maar mijn werk als Personal Business Manager ging vooral over kansen en uitdagingen op operationeel en strategisch gebied. Ik keek mee, dacht mee en voerde uit. Vaak zag ik dat er ook andere zaken speelden. Onderwerpen en thema’s op het persoonlijke vlak die het maken van eigen keuzes vaak in de weg stonden. Hier wilde en kon ik iets mee.  

‘Dat wat je kent, dat ben je niet’  

De lens waardoor je naar jezelf kijkt, is niet jouw spiegel. De binnenkant ziet er anders uit. 

Voordat ik ondernemers kon helpen met hun persoonlijke vraagstukken en thema’s, had ik eerst zelf nog iets te doen op dat vlak. Om een goede coach te worden, wilde ik mezelf beter leren kennen en begrijpen. Weten wat er vanbinnen speelt en verder groeien. Pas dan zou ik een ander goed kunnen helpen. Met dit doel heb ik de opleiding Professional Coaching en Leiderschap bij het Coachcenter gevolgd.

Wat heb jij nodig om jezelf verder te ontwikkelen? 

Voor mij is dit jezelf toestaan om het pad te gaan dat bij jou past om het maximale uit jezelf en je bedrijf te halen. Natuurlijk moet je hier wel iets voor doen. Kijken waar je staat, wat je belemmert en hoe je hier op jouw eigen manier mee omgaat. Kijken waar je naartoe wilt. Accepteren dat niets vanzelf gaat. Eigen verantwoordelijkheid nemen. Leiderschap tonen van binnenuit. 

Als Persoonlijk Coach neem ik ondernemers niet langer werk uit handen maar faciliteer ik persoonlijke ontwikkeling en groei. Hierdoor creëren ondernemers zélf de rust en de ruimte om te doen wat ze al langer willen doen en wat bij hen past. Hierdoor komen ze in beweging. De stappen zetten ze zelf. Ik coach ze op hun vraagstukken, ben er voor ze wanneer dit nodig is en loop een tijdje met ze op. Door dit proces te begeleiden kan ik nog meer voor ondernemers betekenen. Het geeft me dan ook veel voldoening.   

Gaan we in gesprek?

Ben jij 50+ ondernemer en spreekt dit verhaal jou aan? Ben je zelf ook toe aan een volgende stap en zoek je hier hulp bij? Tijdens een vrijblijvende kennismaking ga ik graag met je in gesprek. Op mijn website kun je hiervoor zelf een datum en tijdstip plannen. Ga hiervoor naar https://calendly.com/marionvandergiessen

Heb je liever eerst persoonlijk contact? Stuur me dan een bericht. 

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12