Loslaten en doorpakken

Be Bold - MG-1Ik wilde wat nieuws in en met mijn bedrijf. Jarenlang, zowel in loondienst en als ondernemer heb ik mij vooral met processen en organisatie bemoeid. En ik heb veel gezien en meegemaakt en ik merkte dat er scheefgroei ontstond. Het werd tijd dat ik mezelf ging neerzetten als business manager en mentor. Dat is al weer ‘even’ geleden en ik heb er geen seconde spijt van.

Dat loslaten van wat ik in korte tijd als ondernemer al heb opgebouwd en vanuit ambitie, purpose en gevoel iets nieuws gaan doen zonder alle schepen achter mij te verbranden voelde best oncomfortabel. En het duurde ook wel even voordat ik de trossen losgooide. Want stel je voor .. als er storm komt, dan.. als mijn nieuwe schip niet zeewaardig blijkt, dan.. en stel dat de wind niet in mijn zeilen komt, dan..


Waar begin je?
Herken je dit ook? Je wilt nieuwe wegen inslaan, je hebt een nieuwe bestemming in je hoofd. Je wilt een nieuw product of nieuwe dienst in de markt zetten, maar het voelt zwaar, je ziet ertegen op en je denkt dat jou dat niet gaat lukken omdat je alles wat je hebt opgebouwd moet achterlaten? Om maar te zwijgen dat je al helemaal niet weet hoe en waar te beginnen? Terwijl je diep van binnen weet wat jou te doen staat en onbewust met smart op dat ene zetje zit te wachten.

Investeren

Ik heb gezien dat het heel goed samen gaat, mits je het goed inricht en je er voor 100% voor durft te gaan en durft te investeren in jezelf en in je bedrijf. Dat is wat ik uiteindelijk heb gedaan en ik heb de trossen los gegooid, zonder mijn bestaande bedrijf, mijn passie te hoeven loslaten. Het is een groeiproces waarvoor ik niets “om zeep” heb hoeven helpen.

Wat ik nu doe is het helpen en begeleiden van ambitieuze kennisondernemers, trainers, coaches en adviseurs die >100K omzet hebben. Hen de weg wijzen op hun reis naar groei en leren in minder tijd, met meer vrijheid en met lagere kosten hun unieke expertise maximaal op topniveau in te zetten. Zodat zij veel meer resultaat bereiken en zij tegelijk hun onderneming effectief voor zich laten werken.

Wat moet je ervoor laten om jouw doel te bereiken?
Wat houdt jou nog tegen? Heb je het idee dat wat je al doet niet verenigbaar is met wat je wilt doen en vooral wat jou te doen staat in het leven?

Ook al denk je dat je alles zelf kunt bedenken, doen en managen.. bedenk dan dat je het niet alleen hoeft te doen, je het jezelf makkelijker kunt maken. Met vallen en opstaan, met kleine stappen. Wil je een keer hierover in gesprek? Plan een afspraak met mij.

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12