Leiderschap tonen

beauty & glamour portrait photoshoot in Rotterdam

Als het om jouw bedrijf gaat is dat een tweede natuur. Je bent door de wol geverfd en met hard werken heb je iets moois neergezet. Naarmate je ouder wordt, voel je dat zakelijk succes alleen niet zaligmakend voor je is.  

In hoeverre neem je écht de regie over jouw eigen leven? 

Wat doe je met persoonlijke ambities? Dromen realiseren. Talenten optimaal benutten. Jouw footprint achterlaten. Kortom, leven op een manier die beter past bij wie je bent en waar je voor staat. Jij weet als geen ander welk verschil dit zou maken.   

Wat heb jij te doen?

Elke keer als je bedenkt waar je naartoe wilt, groeit het verlangen om in beweging te komen. Om echt iets te veranderen. De motivatie en intentie zijn er. Dat is het probleem niet. Je zit ergens vast. Wat het is weet je niet precies, maar je komt hierdoor in ieder geval niet verder. Geen fijn gevoel, want de tijd tikt door.    

Herken je jezelf in dit verhaal? Voel je de noodzaak om in actie te komen als je dit leest? Doe er dan iets mee. Pak de regie over je toekomst. Vraag een gesprek aan. Persoonlijk leiderschap begint met de balans opmaken. 

Waar sta je nu? 

Ik nodig je uit om met deze vraag aan de slag te gaan. Stap voor stap. Als Persoonlijk Coach help ik jou als 50+ ondernemer om meer voldoening, zingeving en impact te ervaren in jouw leven. Om te voorkomen dat je straks spijt hebt van dingen die je niet gedaan hebt.

Spreek ik je binnenkort?  

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12