Kop of munt?

Iedereen heeft twee levens. Het tweede begint wanneer je beseft dat je maar een leven hebt. Confucius

Hoeveel ruimte neem jij om de dingen te doen die jij echt belangrijk vindt? Om te leven en te werken op een manier die in lijn is met wie jij bent en waar je voor staat, als mens en als 50+ ondernemer?

Soms krijg je een wake-up call. Besef je dat je andere keuzes voor jezelf wilt en kunt maken. Bijvoorbeeld – zoals een ondernemer me laatst vertelde – door de indrukken die je opdoet als mantelzorger voor een van je ouders. Of door het verlies van een dierbare.  

๐–๐จ๐ซ๐๐ญ ๐ก๐ž๐ญ ๐ค๐จ๐ฉ ๐จ๐Ÿ ๐ฆ๐ฎ๐ง๐ญ?
Kies je voor het leven of ga je hard (of nog harder) werken, geld verdienen en tijd stoppen in andere zaken zonder je echt af te vragen wie of wat het dient? Wordt het kop of munt?  

Vaak begint de zoektocht met bewustwording van wat je lastig vindt – en vooral niet meer wilt. De kunst is dan om helder te krijgen wat je wรฉl wilt en wat je hiervoor nodig hebt.

๐Š๐จ๐ฆ ๐ข๐ง ๐š๐œ๐ญ๐ข๐ž
Sta je zelf op een kruispunt in jouw leven? Groeit het inzicht dat je meer voldoening uit jou werk en leven wilt halen zonder het gevoel te krijgen dat je iemand hiermee tekort doet? Doe er iets mee.  

Tijdens een inspiratie-gesprek luister ik naar jouw verhaal, stel ik vragen en bekijken we samen wat ik voor jou kan betekenen. Zie het als een mooie eerste stap. 

Op mijn website plan je heel eenvoudig zelf een datum en tijdstip. Eerst een persoonlijk bericht sturen kan natuurlijk ook.

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit,ย 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12