Het  behang verandert niet van kleur als je ernaar blijft staren

Scherm­afbeelding 2023-01-19 om 08.59.23

Gedachteloos naar het behang staren. Ik betrap mezelf er ook weleens op. Soms krijg ik een ingeving, met een beetje geluk een briljant idee. Veel vaker blijft het stil. Zo vreemd is dat niet. Als je niet in beweging komt, gebeurt er niets. 

Het behang verandert niet van kleur, hoe lang je er ook naar blijft kijken. Dat geldt voor iedereen. Ook voor ondernemers. 

Wat doe jij met jouw dromen, wensen en ideeën?

Blijft het een gegeven, wat je voor jezelf zou willen, of maak je er werk van? De vraag is wat je hiervoor nodig hebt. 

Stappen zetten begint met bewustwording

Wat houdt je tegen en hoe ga je hiermee om op een manier die bij jou past? De vinger op de zere plek liggen gaat sneller en beter als je vraagstukken en gedachtes kunt delen. Doe dit met mensen die je vanuit betrokkenheid en in alle eerlijkheid een spiegel voorhouden.  

Hoe mooi is het als je een intentie uit durft te spreken 

Een belofte aan jezelf om meer regie te nemen over jouw leven. Om te gaan doen wat je werkelijk wilt zodat je meer zingeving, impact en voldoening zult ervaren.    

Behang is geduldig

Hoe mooi het ook is. Merk je dat het terugstaart als je lang blijft kijken? Dan is het tijd om te reflecteren en kleur te bekennen. Laat jouw behang tot leven komen. Maak het nog mooier. Je verdient het.  

Welke intentie heb jij ooit naar jezelf uitgesproken? Wat is de grootste belemmering geweest die je aan moest pakken om jouw doel te bereiken?

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12