First Dates

Untitled 4

Ik moet wel toegeven dat ik een kleine guilty pleasure heb..  ik kijk nl. met enige regelmaat naar het programma “First Dates” en dan is vooral de Engelse versie leuker van de Nederlandse. 
Ik kijk niet alleen vanwege de ‘romantiek’ maar luister ook naar de gesprekken en kijk naar wat er ‘tussen de regels door’ wordt gezegd. Intrigerend soms hoe stiltes worden opgevuld.
Waarom kijk ik? Mijn man en ik hebben elkaar 28 jaar geleden via een door vrienden geregelde first date ontmoet en het was bám “liefde op het eerste gezicht”, met “garantie tot de voordeur van onze vrienden”.. daarna mochten we het zelf “uitzoeken”.  Het is helemaal goed gekomen.. het kán dus en we hebben elkaar nooit meer losgelaten en dit jaar zijn we 25 jaar getrouwd. 

Jouw klanten overkomen je
Zoals het privé met de romantiek en liefde gaat, zo is het ook met jouw klanten. Voel je dat je soms tekort schiet? Stel je je verwachtingen bij om telkens te kunnen blijven voldoen aan wat er van je wordt gevraagd of stel je je grenzen? Overkomen je klanten je of kies jezelf? Hoe ga je met je tijd om? Je kunt immers niet iedereen ál je liefde tegelijk geven, en vergeet daarbij vooral jezelf niet. 

Vind jij je klanten eigenlijk nog wel leuk? Veel ondernemers rennen zich de benen uit het lijf voor hun klanten zonder zich af te vragen of dit nu écht de klanten zijn met wie ze de rest van hun leven willen doorbrengen. 
Hebben ze überhaupt een date gehad met hun klanten? 

Op date
Als je nu het gevoel hebt of de klant met wie je werkt niet meer degene is met wie ooit de vonk zo oversprong, dan moeten we eens praten. Zodat je of de liefde voor je huidige klanten weer kunt vinden of opnieuw op date gaat om uit te vinden met wie je wel zou willen werken. 

1 reactie

  1. Ellen Carballo op 15 februari 2021 om 17:33

    Je hebt wederom op een mooie, treffende manier metaforisch een relatie onder de loep weten te leggen! Voor iedereen die zich op dit gebied wil ontwikkelen zou ik Marion zeker aanraden!

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12