Er zit mij iets dwars

beauty & glamour portrait photoshoot in Rotterdam

Ze kwam bij mij met een coachvraag op ondernemersniveau. Er zat haar “iets” dwars en ze wist het zeker “daar heb ik hulp bij nodig”. Een moedige vraag zéker. En natuurlijk wilde en kon ik haar helpen. 

𝐀𝐥𝐬 𝐣𝐞 𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭𝐬 𝐤𝐢𝐣𝐤𝐭, 𝐳𝐢𝐞 𝐣𝐞 𝐥𝐢𝐧𝐤𝐬 𝐧𝐢𝐞𝐭𝐬

En al bij het begin van de sessie zag ik aan haar “dit is niet jouw vraag”, maar een manier om te uiten. Immers, als je rechts kijkt, zie je links niets. Maar het is er wél. 

𝐎𝐮𝐝𝐞 𝐩𝐢𝐣𝐧

Enthousiast gingen we in gesprek en kwamen best al snel uit op het onderliggende vraagstuk: “aanpassen aan de keuzes van een ander en je je daardoor niet de moeite waard gevonden te voelen”. 
Toen we hierop doorgingen, leverde haar dit een onverwachte transformatie op waarnaar zij op diepere laag en onbewust verlangde. Het – de “oude pijn” – zat haar flink dwars. 

Toen ze niet veel later vanuit dat punt haar ondernemersvraag nog eens ging bekijken heeft dit voor haar ook daar meer dan het gewenste resultaat opgeleverd.  

𝐕𝐚𝐧 𝐝𝐢𝐭 𝐬𝐨𝐨𝐫𝐭 𝐜𝐨𝐚𝐜𝐡𝐭𝐫𝐚𝐣𝐞𝐜𝐭𝐞𝐧 𝐠𝐚𝐚𝐭 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐡𝐚𝐫𝐭 𝐳𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧.

Heb je een ondernemersvraag en kom je er zelf niet uit?
Ga eens na bij jezelf of het wel een ondernemersvraag is. En kom je er niet uit?    
Ik luister graag naar je verhaal. Bij mij mag je loslaten vanuit ont-moeten zodat je vanuit rust en ruimte richting kunt vinden. En wie weet levert het jou die een onverwachte transformatie op.

Je bent van harte welkom. 

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12