Dicht bij jezelf blijven is belangrijk als je voldoening uit je leven wilt halen. Maar wat betekent het eigenlijk?

beauty & glamour portrait photoshoot in Rotterdam

Voor mij gaat het in de eerste plaats om respect en integriteit. Naar jezelf toe en naar de ander. Het is trouw zijn en blijven aan jezelf, in verbinding met de ander. Maar het is ook aandacht hebben voor jouw binnenkant en wat er achter je ligt. 

Dicht bij jezelf blijven lukt alleen wanneer je je kwetsbaar opstelt. 

Compleet in het hier en nu

Van nature ben ik een zonnig mens. Met aandacht voor schoonheid. Ik verwonder mij over het leven en creëer graag. Maar die zonnige kant heeft ook een achterkant. Ik heb ervaren hoe het is om ernaar te kijken, met aandacht voor waar ik vandaan kom. Hierdoor voel ik me compleet en kan ik er volledig zijn. Voor mezelf en voor de ander. In het hier en nu. 

Laat je inspireren door de Lotus

Dicht bij jezelf blijven vergelijk ik met de bloei van de Lotus. Boven het wateroppervlak is het een prachtige bloem. Om zover te komen moet hij onder water dwars door de modder heen groeien en alles van zich afschudden. 

Dicht bij jezelf blijven is hard werken maar ook noodzakelijk als je wilt blijven groeien. Op elk niveau. 

Wat is jouw belangrijkste inzicht als het gaat om dicht bij jezelf blijven? 

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12