De kunst van buiten de lijntjes kleuren

beauty & glamour portrait photoshoot in Rotterdam

Als je blijft doen wat je altijd al deed, krijg je hetzelfde. Het klinkt als een dooddoener maar als je echt iets wilt veranderen, zakelijk of privé, zul je buiten de lijntjes moeten kleuren.  

Jouw status quo

Sluiten jouw doelen nog aan bij wie jij bent en waar je voor staat? Ben je op de goede weg om wensen, dromen en idealen te realiseren? Welke stappen heb jij al gezet? 
Vaak kunnen kleine acties een groot verschil maken. Toch kan de knoop doorhakken en in beweging komen heel spannend voor je voelen.  

Binnen de lijntjes is het veilig en comfortabel, ook al voel je dat er meer is, raak je steeds vaker verveeld en zet je in gedachten je hakken in het zand. Word je misschien wel een beetje rebels. Op zijn tijd niets mis mee, maar je komt geen steek verder zo. 

Een goed begin is het halve werk

Op basis van wat ik zelf ervaren heb en ook bij andere ondernemers zie, deel ik graag een aantal tips die je helpen om buiten de lijntjes te kleuren: 

  1. Sta jezelf toe om het anders te gaan doen
  2. Zorg voor een helder vertrekpunt en doel
  3. Besef dat jouw pad er al ligt, je hoeft het alleen maar te volgen

Resultaat

Lukt het je om stappen te zetten op een manier die bij jou past? Dan levert dit mooie dingen op. Je ervaart meer zingeving en voldoening maar betekent ook meer voor een ander. Je bent nog beter in staat om rendement te halen uit jouw dagelijks functioneren, in lijn met wie jij bent, onafhankelijk van anderen. Hierdoor kun je nog meer waarde toevoegen aan je dagelijks leven en werk. Helpen groeien door zelf te groeien noem ik dat. 

Comfortabele omgeving

Als persoonlijk coach help ik 50+ ondernemers om het maximale uit zichzelf te halen en richt ik me vooral op de mens achter de ondernemer. Ik help je om te inventariseren waar je staat, waar je naartoe wilt en wat jij hiervoor nodig hebt. Om zoveel mogelijk uit het proces te halen zorg ik voor een comfortabele omgeving. Ook letterlijk. Soms is de natuur of een schildersatelier de ideale plek voor creatieve of verdiepende inzichten en bewustwording. 

Laat je je leiden door angst? Of kies je voor vertrouwen?

Wil je meer weten over mijn werkwijze of heb je vragen naar aanleiding van jouw eigen situatie? Ik vertel je graag meer tijdens een online inspiratie-gesprek. Dit is gratis en vrijblijvend. Op mijn website kun je hiervoor zelf een datum en tijdstip plannen. Ga naar  https://calendly.com/marionvandergiessen. Heb je liever eerst persoonlijk contact? Stuur me dan een bericht. 

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12