De kracht van intentie en mindset

Hek vol met intenties vd liefde

In mijn vorige post schreef ik al hoe belangrijk het is om jouw doel helder te hebben als je iets wilt bereiken. Een volgende stap is om jezelf te identificeren met dit doel. Schrijf het op en spreek het hardop uit. Zet een intentie.

Als je je bewuster bent van wat je wilt bereiken kan dit heel veel losmaken. Ook angsten en scenario-denken. ‘Wat nou als…’ of ‘Wat zullen ze van me denken?’

Wanneer je angst voelt en stemmetjes in je hoofd hoort, komt het aan op mindset. Wat zet jij tegenover jouw belemmerende gedachten zodat je niet afhaakt? 

Waarom voor jezelf kiezen verstandig is

Bedenk vooral dat het over jou en jouw leven gaat. Ergens voel je wel dat gewoon ergens goed in zijn niet meer genoeg is voor jou. Het is onvoldoende in lijn met wie nu jij bent en waar je nu voor staat. Wat gebeurt er als je hier niets mee doet? Op zijn minst raak je de verbinding met jezelf kwijt en hierdoor ook met de ander. Reden genoeg om voor jouw doel te gaan. Kies voor jezelf en begin met het eindpunt voor ogen. Leiderschap begint met het doel.   

Je hebt meer te bieden dan je denkt

Een andere helpende gedachte is dat je als 50+ ondernemer al heel veel te bieden hebt. Voor jezelf  maar ook voor de mensen om je heen. Wat jij kunt en weet is voor jou misschien heel vanzelfsprekend maar hierdoor loop je het risico dat je jezelf onderschat. Je kunt veel meer impact maken dan je denkt. Ga ervoor.

Het is jouw mindset

Mindset is doorslaggevend als je wilt leven en werken zoals dat voor jou bedoeld is. Door jouw mindset telkens bij te sturen en aan te scherpen kun je steeds nieuwe stappen zetten. In mijn werk met 50+ ondernemers is mindset dan ook een van de belangrijkste thema’s. Bijsturen en aanscherpen zul je zelf moeten doen maar ik kan je hier wel bij helpen.

Ik ben nieuwsgierig naar wat jou drijft, wat jouw intentie is en hoe je hier aanvulling aan geeft of wilt geven. Waar kom jij je bed voor uit?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis inspiratie-gesprek. Op mijn website kun je hier heel eenvoudig zelf een datum en tijdstip voor plannen. 

Liever eerst persoonlijk contact? Stuur me dan een pb.   

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12