Blote voeten

beauty & glamour portrait photoshoot in Rotterdam

Je hoofd is er vol van. Er ís meer dan waar je tot nu toe mee bezig bent geweest in je bedrijf. En zeker met deze warme dagen kan het wel eens te heet onder je voeten worden. Je wilt iets veranderen! Maar wanneer? 

Als door de warme wol geverfde ondernemer kun je twee dingen doen: niets, immers, dat is voor jou misschien wel de meest veilige en efficiënte oplossing. Of, de hitte die je in je onderneming als “keurslijf” ervaart kun je herkennen en erkennen. Zo kun je een eerste stap naar verkoeling, naar zingeving, vrijheid en vooruitgang zetten. 

𝐓𝐞𝐯𝐫𝐞𝐝𝐞𝐧

Want jij weet als geen ander dat er meer is in het leven. Meer dan je tot nu toe in je bedrijf hebt neergezet – en dan heb ik het niet over omzet, maar over zinvol werken, neerzetten wat jij te doen hebt. T tóch kun je je vinger er maar niet op leggen wat dat “meer” is. Of weet je het wel maar vind je het eng? 
De transformatie die je voor ogen hebt is helder, je heb je vraagstuk eigenlijk ook al helder, maar je spiegel is nog beslagen. 

Is dit het dan? Als het te heet is is er een nationaal hitteplan en als het afkoelt gaan je door waar je was gebleven. Simpel en comfortabel. 

𝐍𝐢𝐞𝐭𝐬

Niets doen is een keuze. Maar wat als je nú de omslag gaat maken?

𝐒𝐜𝐡𝐢𝐥𝐝𝐞𝐫𝐢𝐣

Als jouw volgende stap een schilderij is. Hoe wil je het lege doek gaan vullen? 

Waar sta jij voor en wat wil jij nog waarmaken? 

Hoe zou het voor jou voelen als je nú begint? 

Ik denk dat ik het antwoord wel weet: dat kan niet, want je hebt nog zo veel werk liggen. Er staat nog zo veel in de weg voordat je beginnen kunt… 

𝐋𝐨𝐬𝐥𝐚𝐭𝐞𝐧

Laat je niet in de luren leggen door dat gevoel. Vat de koe bij de horens. 

Om los te laten heb je eerst vast te pakken. 

Te kijken: wat heb ik nu? 

Wat dient mij niet meer? 
Hoe laat ik dat los, om plaats te maken voor iets nieuws?

En wat dat nieuwe dan is, dat weet jij ergens allang. Want je hoofd is er vol van. Er is namelijk meer dan je tot nu toe hebt neergezet, en nu is de tijd om dat ‘meer’ écht vorm te geven.

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12