Aan de slag met Inline Leadership

Black picture frame in living room

Een paar weken geleden vertelde ik over de masterclass die ik volgde bij business coach Linda Lex. Het was niet de eerste keer, maar deze was wel extra bijzonder. Op de dag van de masterclass werd het officieel: vanaf volgend jaar ga ik de methodiek en werkwijze van Inline Leadership integreren, inzetten en uitdragen in mijn coaching van 50+ ondernemers en zal ik mij verder bekwamen en certificeren als Inline Leadership-professional.

Blijven groeien

Het afgelopen jaar heb ik zelf intensief gewerkt met de Inline Leadership-methode en heb ik de inhoud uitgebreid kunnen verkennen en toepassen op mezelf. Door zelf te blijven groeien kan ik andere mensen steeds beter helpen om ook een verschil te maken voor zichzelf en voor anderen. 

Inline Leadership biedt me de vrijheid om mooie en waardevolle (mindset) tools en methodes in te zetten op een manier die past bij mij en mijn klanten. Mijn focus ligt op de mens achter de ondernemer en het coachen op persoonlijke vraagstukken, zodat mijn klanten zoveel mogelijk voldoening en rendement halen uit hun dagelijks leven en werk. 

Waardevolle verbinding

Met mijn coaching help ik je om een waardevolle verbinding aan te gaan met jezelf en de ander. Dit doe je door trouw te blijven aan jezelf en optimaal gebruik te maken van jouw levenswijsheid, ervaring, kwaliteiten en vaardigheden. Vaak is er veel meer mogelijk dan je denkt. 

Spreek ik je binnenkort?

Hoe ga jij volgend jaar aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? Nog belangrijker: welke impact wil je hebben op jouw eigen leven en dat van anderen? Als je hier een keer over wilt sparren nodig ik je uit voor een vrijblijvend inspiratie-gesprek. Op mijn website plan je hier heel eenvoudig zelf een afspraak voor in. Ga naar https://calendly.com/marionvandergiessen.

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12