Cadeau

beauty & glamour portrait photoshoot in Rotterdam

Cadeautjes geven in december stamt uit heel oude tijden. De cadeaus waren een symbool van vruchtbaarheid, of een offer om het licht te laten terugkeren. We doen dit nog steeds, in nieuwe vormen – als we er tenminste aan toe komen. Maar voor mijn klanten is dat geen vanzelfsprekendheid.

Je kent dat vast. Als ondernemer kom je het minste toe aan tijd, rust en ruimte voor jezelf. Even bij jezelf te zijn is belangrijk, zeker in deze periode. Maar ja.. de kerstboom optuigen, het huis gezellig maken, ervoor zorgen dat familie die alleen thuis is, zeker nu, verzorgd is, dat komt allemaal op jou neer. Je wilt anderen daar niet mee belasten. En wat te denken over alle taken op kantoor die je nog afgerond wilt hebben, om 2022 met een schone lei te kunnen beginnen? Tijd voor jezelf, dat is een luxe die je de afgelopen maanden niet gekend hebt. 

Dit lijkt op hoe ik het laatste halfjaar ook heb gedraaid… werken, geven, leveren omdat ik het heb toegezegd, omdat ik het de moeite waard vind en omdat het nu eenmaal gedaan “moet” worden. En daarnaast flink leren en ontwikkelen om in 2022 mijn bedrijf een switch te geven. 

Rust Ruimte Intuïtie

Ik heb mijzelf een cadeau gegeven, een essentieel presentje. Ik heb gekozen om mijzelf rust en ruimte te geven en om intuïtie voor mij te laten werken. Ik ga Q1 niet leveren, ik ga ont-moeten, tijd nemen voor Marion. Ik ben nl. enorm nieuwsgierig wat er in Q1 gaat ontstaan. Vanuit vol vertrouwen iets nieuws creëren, eerst ‘voelen’. Dat is mijn verlangen. Mijn gevoel en gedachten de ruimte geven, het mooiste eruit halen, zaaien voor een mooie bloeiende oogst in 2022.

En jij? Is dit ook het cadeau dat jíj jezelf stiekem graag zou willen geven? 

Laat een reactie achter

icoon_Marion_RGB

Meer voldoening, vrijheid, kwaliteit, 
balans, rust, helderheid, overzicht en grip op tijd
Contact@marionvandergiessen.nl
06 12 39 76 12